Jeg fandt den i bogen Knæk Sukkertrangen, som fik med som gave da jeg købte et blad. Bogen handler om hvordan man slipper af med sukkertrangen, hvis den har taget overhånd. Jeg læste kun noget af den og så endte jeg med at hoppe hen til det sidste kappitel med opskrifter. Jeg har ændret en smule i opskriften.
Ingredienser:
100 g + 35 g mandler
100 g sukkerfrit mørkt chokolade (dog brugte jeg almindeligt mørkt chokolade)
2 æg
1 spsk flydende sød
1 1/2 dl mel
3 spsk kakaopulver
1 tsk bagepulver
1 dl kold kaffe
1 brev chokolade te (fx Yogi chokolade te)
1/2 tsk kanel
Blend de 100 g mandlerne til mel.
Hak de 35 g mandler og chokoladen.
Pisk æggene godt sammen.
Tilsæt sødemiddel, og pisk igen.
Sigt mel og bagepulver i.
Bland mandelmel, kakaopulver og te i.
Rør mandler, chokolade, kanel og kaffe i.
Fordel dejen i en beklædt form.
Bag kagen i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25 min.
Hej den Te du bruger til den chokolade kage er den til beredt eller er det teblade du kommer i ?
SvarSletDet er te blade, der kommer i.
Slet