mandag den 3. september 2012

Mysli

Oprindeligt var det her en opskrift fra en Svansø brochure, men jeg var ikke intersseret i at give omkring 30 kr for akacie honning og tænkte at sirup sikkeret var lige så godt. Jeg laved også om på vægt forholdene.

Myslien er god sammen med mælk og yoghurt.


Ingredienser:
4 dl havergryn
2 dl nødder fx. valnødder, hasselnødder eller mandler
1 dl kokosmel
1 dl græskarkerner
2 dl lyst sirup eller flydende honning
2 dl rosiner

Hak nødderne groft.
Bland nødder, havergryn, kokosmel, græskarkerner og sirup.
Det er vigtigt at sirupen er jævnt fordelt blandt de øvrige ingredienser.
Fordel ud over en beklædt bageplade.
Rist i ovnen ved 200 grader i 10-15 min vend muslien uder vejs.
Tilsæt rosiner og afkøl.
 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar