Opskriften er fra Amos den store bagebog 2, dog med lidt ændringer.
Ingredienser:
550 g mel
150 g havergryn
150 g solsikkekerner
50 g cornflakes
75 g valnøddekerner
2 1/2 dl mælk
50 g gær
1 spsk honning
2 tsk salt
2 modne bananer
2 1/2 dl neutral yoghurt
Opløs gæren i mælken.
Tilsæt honning og salt.
Mos bananerne og rør dem i gæren med yoghurten.
Kom havergryn, solsikkekerner,hakked valnøddekerner og cornflakes i.
Ælt melet i lidt ad gangen indtil dejen er sammenhængende, og lidt klistret.
Lad dejen hæve i 1 time.
Dyp en spiseske i vand og tag en klat dej og læg det på en beklædt bageplade.
Lad bollerne hæve tildække i 30 min.
Bag bollerne ved 200 grader i 20-30 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar