Min portion gav 5 muffin, sikkert så man ikke spiser alt formange af dem.
Jeg kom til at komme 1g formeget sødemiddel i kagen, hvilket resulteret i at de var uspiselige. Det må jeg bare huske til næste gang, jegbruger sødemiddel.
Bund:
15g knækbrød
15g mandler
15g smør (helt med lav fedtprocent)
15g flydende sødemiddel (Pas på med ikke at få mere end 15g sødemiddel i for ellers er kagerne uspiselige)
Fyld:
150g neutral flødeost
25g flydende sødemiddel
1/2 tsk vanilleessens
1 æg
Jordbær
Kom alle ingredienserne til bunden i en foodprocessor eller minihakker,
til det er helt fint.
Tryk massen ud i muffinform beklædt med papir.
Rør alle ingredienserne til fyldet sammen.
Hæld det oven på knækbrødmassen.
Bag i en forvarmet ovn ved 150 grader i 18-22 min, eller til de er faste i det.
Sæt i køleskabet i et par timer eller natten over.
Hvis man vil kan man forsigtigt tage papirformen af.
Jo længer chessecaken køler af jo lættere er det.
Sæt i køleskabet i et par timer eller natten over.
Hvis man vil kan man forsigtigt tage papirformen af.
Jo længer chessecaken køler af jo lættere er det.
Server med blendet jordbær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar