Jeg har ikke nogle trin for trin billeder da mit kamera løb tør for batterier og jeg ikke havde nogle ekstra batterier og min mobil gider ikke sende mail.
Ingredienser:
Lagkage bunde
citronfromage
250g jordbær
2,5 dl fløde
Nouga
1 dl frosne eller friske jordbær
Abrikosgelé:
1 1/2 blad husblas
4 tørrede abrikoser
1 dl vand
Aprikosgelé:
Læg husblassen i blød i kold vand i en halv time.
Kog abrikoser, sukker og vand op ved svag varme under låg i 10-15 min.
Tag gryden fra varme og lad den trække i 5 min.
Vrid husblassen for vand og kom den i abrikos blandingen.
Sigt blandingen.
Brug gelé når den begynder at tykne.
Det tager ca. 10 min.
Det tager ca. 10 min.
Lav citronfromagen og hæld massen ud i en form der passer til lagkagebunden.
Over et vandbad smeltets nougaen.
På en en bund smøres nougaen.
Over et vandbad smeltets nougaen.
På en en bund smøres nougaen.
Derefter kommes citronfromagen.
Jordbæren renses, og skæres i tynde skive og lægges oven på citronfromagen.
Abrikosgelén smøres på den sidste bund og lægges oven på resten.
Pisk fløden stiv og tilsæt moste jordbær.
Dæk lagkagen i fløde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar