Portionen giver ca. 16 boller.
Ingredienser:
3 dl vand
1/2 dl olie
2 spsk sukker
Ca. 500g mel
4 tsk bagepulver
Kom vand, olie og sukker i en skål.
Sigt mel og bagepulver i.
Rør til dejen kan æltes.
Form dejen til boller og såt dem på en bageplade.
Bag dem ved 225 grader i 20-25 min.
Jeg lavede dem til min mor som en overraskelse, hun elskede dem.
SvarSletHilsen den 13årige
Jeg er glad for at høre, at din mor godt kunne lide bollerne.
SletDesværre flækkede bollerne i ovnen så man får denne tørre kant: ( Hvad mon jeg har gjort galt?
SvarSletJeg ved ikke helt hvad du har gjort galt. Det kan være at du skal prøve at pensle dem med vand, olie eller æg næste gang.
SletMit barnebarn skal passes akut - Farmor har ingen boller - ingen gær - finder denne opskrift.
SvarSletJeg bruger 300gram hvedemel og 200gram grahamsmel ellers fulgte jeg opskriften - men de bagte kun 18min. i ovnen som var varm fra start. Barnebarnet blev glad og spiste hurtigt 2 boller
kan man fryse dem ned?
SvarSletJa det er jo brød
SletFin opskrift - men der mangler salt :-)
SvarSletFår bollerne ikke en underlig konsistens indeni?
SvarSletMin dej var helt klisteret, så jeg kunne ikke forme den, men brugte et par skeer til at lægge den på pladen.
SvarSletEr det meningen ?
Mine hævede slet ikk. Mon jeg kom 1 tsk salt i, derfor ?
SvarSletMine boller flækkede også som lade hatte. Rimelig sprøde. Er spændt på at smage.
SvarSletPade
SletVar super lækker sulten, lavede hurtigt bollerne :-) de er fantastiske putter- jeg putter alt muligt på; smør, brie ost, solbær syltetøj mv. Tak for god opskrift. KH Maise Izabella
SvarSletSkal ovnen være varm inden jeg kommer bollerne ind?
SvarSletnej
SvarSletdet ved jeg ikke
SvarSletGode boller. Jeg prøvede og putte guleroder i, og det smager godt. Mega god og nem opskrift ikke sidste gang jeg prøve den:)
SvarSletI opvarmet ovn er det 10-15 min de skal bages ;)
SvarSletDenne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSlet