Det her er min egen opskrift. Da jeg havde lavet Hyldeblomst saft, ville jeg se, om man ikke godt kunne bruge det som smag i en kage.
Ingredienser:
115g smør
115g sukker
2 æg
10 spsk hyldeblomstsaft
175g mel
1 3/4 tsk bagepulver
Frosting:
200g neutral flødeost
100g smør
6 dl flormelis
Pisk smør og sukker luftigt og cremet.
Tilsæt æggene et ad gangen og hyldeblomstsaft.
Vend mel og bagepulver i.
Jeg har brugt en miffinmaskine, men ellers kommer man dejen i muffinforme og bager dem i 15 min.
Pisk flødeost og smør sammen.
Tilsæt flormelis lidt ad gangen til den er tyk.
Ingredienser:
115g smør
115g sukker
2 æg
10 spsk hyldeblomstsaft
175g mel
1 3/4 tsk bagepulver
Frosting:
200g neutral flødeost
100g smør
6 dl flormelis
Forvarm ovnen til 200 grader.
Pisk smør og sukker luftigt og cremet.
Tilsæt æggene et ad gangen og hyldeblomstsaft.
Vend mel og bagepulver i.
Jeg har brugt en miffinmaskine, men ellers kommer man dejen i muffinforme og bager dem i 15 min.
Pisk flødeost og smør sammen.
Tilsæt flormelis lidt ad gangen til den er tyk.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar