lørdag den 4. august 2012

Alfekager med lavendel

Den første bid jeg tog af kagen smagte af vanilje, men den næste bid var som at spise en lavendel. Det er lidt russisk roulette over kagen, da ikke alle bid af kagen smager af lavenden, men de dele der gør smager til genæld meget af lavendel.


Ingredienser:
115g sukker
115gsmør
2 æg
1spsk mælk
1/2tsk vaniljeessens
175g mel
1 3/4tsk bagepulver

Frosting:
200g neutral flødeost
100gsmør
6 dl flormelis


Kom sukker og smør i en skål og pisk, til det er lyst og cremet.

Pisk æg i et ad gangen.

Rør mælk, lavendel og vaniljeessens i og vend forsigtigt mel og bagepulver i.
Jeg har bagt kagerne i en muffinmaskine, hvis man ikke har sådan en bages kagerne ved  200 grader i 12-15 min.

Rør flødeost og smør sammen.
Tilsæt flormelis.

1 kommentar: