Opskriften er fra The Unofficial Harry Potter Sweet Shoppe Book, og den skal minde om den varme kakao Harry fik hos Ron den aften han ankom i den flyvende Ford Anglia. (Harry Potter og hemmelighedernes kammer)
Kakaoen rækker til 2 kopper.
Ingredienser:
1 dl vand
1/2 dl sukker
2 spsk kakao
2 tsk pulver kaffe
50 g chokolade (jeg brugte mørkt chokolade)
4 dl mælk
1/2 tsk vanilleekstrakt
Kom vand, sukker, kakao og pulver kaffe i en gryde.
Varm det op ved middel varme, til lige inden det begynder at koge.
Tag gryden af varmen og smelt chokoladen i kakaoen.
Sæt gryden tilbage på kogepladen og kom mælken i.
Varm kakaoen op under omrøring, den må ikke koge.
Tag den af varmen og kom vanilleekstrakten.
Hæld kakaoen op og server eventuelt med flødeskum.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar