Jeg fandt opskriften på rugbrødsbollerne i oktober udgaven af BoligLiv. Jeg har ændret lidt på den.
Jeg fik 46 rugbrøds pizzasnegle af portionen.
Ingredienser:
6 dl vand
50 g gær
2 spsk honning
2 æbler
20 g Fiber Husk + 1 dl vand (dette kan undlades)
1 spsk salt
250 g kerne (jeg brugte solsikkekerner)
300 g rugmel (jeg brugte groft rugmel)
250 g hvedemel
250 g fuldkorns hvedemel
Fyld:
300 g cocktail pølser skåret i små stykker
Oregano
200 g ost
110 g ttomatpuré
6 store gulerødder, revet
Opløs gæren i lunken vand.
Riv æblerne.
Kom Fiber Husk, revet æble, honning, kerner og salt i.
Bland de 3 mel typer sammen.
Ælt melet i lidt ad gangen.
Lad dejen hæve i 2 timer.
Del dejen i 3 portioner.
Del dejen i 3 portioner.
Rul hver dej klump ud på et mel drysset bord.
Smør et lag tomatpuréen på dejen.
Kom resten af fyldet oven på.
Rul dejen sammen.
Skær rullen ud i skiver på 2 cm.
Læg dem på en bageplade og lad dem hæve i 30 min.
Bag pizzasneglene i en forvarmet oven på 200 grader i 20 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar