Pandekagerne smager lidt som gulerodskage.
Ingredienser:
2,5 dl fuldkornsmel
2 tsk bagepulver
1,5 tsk kanel
1/4 tsk salt
1/2 tsk muskat
1/2 tsk ingefær
1/2 dl brunfarin
1,5 dl mælk
2 spsk olie
1 tsk vanille sukker
2 æg
4 dl revet gulerod.
3 spsk kokosmel
3 spsk rosiner
Bland mel, bagepulver, kanel, muskat, ingefær og salt.
Pisk farin, mælk, oli, vanille og æg sammen.
Bland de tørre ingredienser med de våde ingredienser.
Rør forsigtigt revet gulerod, kokosmel og rosiner i.
Varm en pande op og kom 2 spsk olie på panden.
Kom 1/2 dl dej på på panden og bred dejen ud.
Steg pandekagen i et par minutter på hver side ved middel varme.
Kom 2 spsk olie på panden efter hver pandekage, da pandekagerne har let ved at sætte sig fast i panden.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar