Jeg havde disse kager med hen til min moster for at se min mors nye hunde hvalp. Kagerne er virkelig gode og svampede. Det der gør dem gode er saften fra kirsebærrene og kirsebærlikøren.
Ingredienser:
113 g smør
300 g sukker2 æg
1 tsk vanilleekstrakt1 spsk stærk kaffe
213 g mel
85 g kakao
1,5 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 dl mælk
Dessert kirsebær
Kirsebærlikør
Flødeskum:
4 dl fløde
3 spsk kirsebær likør
Pisk smør og sukker luftigt.
Pisk æg og vanilleekstrakt og kaffe i.
Sigt lidt af melet, kakaoen, bagepulveret og salten i dejen.
Kom lid af mælken i.
Bliv ved med det til alt melblandingen og mælken er brugt.
Kom lid af mælken i.
Bliv ved med det til alt melblandingen og mælken er brugt.
Kom dejen i muffinforme.
Bag cupcaken i en forvarmet ovn ved 175 grader i 20 min.
Lige når cupcakerne er kommet ud af ovnen, prikkes der huller i cupcaken, og der hældes 1 tsk krisebær likør på hver cucake.
Skær et hul i midten af cupcaken og kom et par kirsebær i.
Skær et hul i midten af cupcaken og kom et par kirsebær i.
Pisk fløden stiv og tilsæt krisebær likøren og pisk igen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar