Jeg fik 7 store boller af opskriften.
Ingredienser:1/2 l mælk
25 g gær
1 spsk + 1 tsk Fiber Husk
620 g majsmel
100 g maizena
70 g sukker
1/2 tsk stødt muskat
1/2 tsk stødt nelliker
1/2 tsk koriander
80 g smør
1 dl olie.
Opløs gæren i lunken mælk.
Bland Fiber Husk i.
Ælt majsmel, marizena, kryderrier og smør i.
Ælt olien i lidt ad gangen.
Dejen skal værer sammen hængende.
Dejen vil være lidt mere porøs end dej lavet af hvede.
Stil dejen til hævning i 30 min.
Smør olie på dine hænder og form dejen til boller.
Læg dem på en bageplade og lad dem hæve i 45 min.
Bag dem i en forvarmet oven ved 250 grader i 12-15 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar