søndag den 28. oktober 2012

Fyldte chokolader med kærlighedeliksir

Disse chokolader er en efterligning af de chokolader Harry Potter fik af Romilda Vane (i Harry Potter og halv blods prinsen), som Ron kom til at spise.

Opskriften er fra The Unofficial Harry Potter Sweet Shoppe Book.

 
 Ingredienser:
4 dl vand
1 dl vand
1/2 dl lyssirup
Smag (jeg kom 1 tsk rabarber i den ene halvdel og 1/2 tsk pebermynte i den anden halvdel. Men alle smags varianter kan bruges)
Rød farve (dette er ikke nødvendigt)
250 g smeltet chokolade

Bland sukker, vand og sirup i en lille gryde.
Varm op under omrøring ved middel varme indtil sukkeret er opløst.
Lad massen blive 116 grader før den tages af varmen.
Rør rundt i massen til har en hvidlig farve og er hård at rører i.
Dette sker ved ca. 49 grader.
Kom fondanten i en plastikpose og ælt massen lidt.
Kom fondanten i køleskabet natten over.
Varm fondanten op i microovnen 1 min.
Rør smag og farve i.
Kom enten fontanten i olieret forme eller hæld det på bagepapir og form til skiver.
Når fondanten bliver hård dyppes den i smeltet chokolade.
Lad chokolade størkne.
 






Lige når sukker massen er taget af varmen.
 


Når sukker massen er 49 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar