Opskriften er fra The Unofficial Harry Potter Sweet Shoppe Book.
4 dl vand
1 dl vand
1/2 dl lyssirup
Smag (jeg kom 1 tsk rabarber i den ene halvdel og 1/2 tsk pebermynte i den anden halvdel. Men alle smags varianter kan bruges)
Rød farve (dette er ikke nødvendigt)
250 g smeltet chokolade
Bland sukker, vand og sirup i en lille gryde.
Varm op under omrøring ved middel varme indtil sukkeret er opløst.
Lad massen blive 116 grader før den tages af varmen.
Rør rundt i massen til har en hvidlig farve og er hård at rører i.
Dette sker ved ca. 49 grader.
Kom fondanten i en plastikpose og ælt massen lidt.
Kom fondanten i køleskabet natten over.
Varm fondanten op i microovnen 1 min.
Rør smag og farve i.
Kom enten fontanten i olieret forme eller hæld det på bagepapir og form til skiver.
Når fondanten bliver hård dyppes den i smeltet chokolade.
Lad chokolade størkne.
Lige når sukker massen er taget af varmen.
Når sukker massen er 49 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar