fredag den 6. juli 2012

Raw gulerods muffin

I raw food må maden under tilberedning ikke kommer over 40-46 grader. Hvilket vil sige at det hovedsageligt er vegetabilske produkter, som bliver brugt. 






Ingredienser:
710g gulerødder
150g pecannødder
210g stenfri dadler
110g tørrede abrikoser
1/2tsk kanel
Kokosmel







Riv gulerødderne.


Si væsken fra.

Blendt nødder, dadler og abrikoser sammen. Hvis man ikke har mulighed for det, så kom det i en mini hakker hverfor sig.


Tilsæt gulerødder og kanel og blendt vidre. Igen hvos man ikke har mulighed for det kan man bruge en stavblender eller bruge hænderne. 


Drys kokosmel i bunden af en muffinform.


Pres gulerodsmassen ned i formen.
Vend formen om og slå/pres kagerne ud af hængigt af om man bruger en metal eller silikone form.



Jeg skrællede gulerødderne, dagen før jeg laved kagen, og da mit køleskab er for koldt (min fryser trænger til at blive afrimet) endte gulerods stykkerne med en is terning.

2 kommentarer:

  1. Hej Alice, Vi har lige set på din lækre opskrift, den må prøves!

    ...Men hvad i al verden forestiller det sidste billede? Du har skabt total forvirring i overspringshandingen ;)

    Mange hilsner
    Julie og Anne Sofie

    SvarSlet
  2. Den viser en isterning med gulerods stykker. Da jeg lavede denne kage havde mit køleskab det lidt for koldt så alt væske blev til is, selv den lille smule vand der var ved gulerødderne. Undskyld forvirringen jeg skal nok lige skrive en billed tekst.

    SvarSlet