Ingredienser:
113g smør
200g brun farin
2 æg
135g mel
3/4 tsk bagepulver
2 spsk lakridspulver
60g lakridskkaramel (3 stænger)
Glasur:
2 tsk lakridspulver
6 spsk flormelis
lidt vand
Smelt smør og farin i en gryde.
Lad det køle af.
Pisk æg i.
Tilsæt lakridspulver, mel og bagepulver.
Skær lakridskaramel stængerne i stykker.
Hæld dejen i en smurt form.
Bag ved 180 grader i 30-35 min.
Lave glasuren ved at blande flormelis, lakridpulver og vand.
Når kagen er afkølet smøres glasuren på.
Jeg formoder at de 135g er mel?? :-)
SvarSletHov ja det er mel, den må være smuttede
SletHov ja det er mel, den må være smuttede
Slethvor køber man lakridskaramel?
SvarSlet