mandag den 16. juli 2012

Lavendelmuffins

Disse kager smager utroligt meget af lavendel. Jeg blev nød til at smide kagerne ud, da de havde en kraftig bismag af bagepulver, fordi jeg havde glemte at bland ingredienserne til ægge erstatning, inden jeg kom, det i dejen og derfor blev bagepulveret ikke ordenligt blandet.



Ingredienser:
1 æble
3 spsk vand
150g mel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
4 spsk smør
4 spsk sukker
1 æg
1/2 tsk vaniljesukker
1 spsk tørrede lavendelblomster (ca. 20 stilke)

Skæl, fjern kernehus og skær æblet i små stykker.

Kom æble og vand i en gryde og bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad det simre til æblerne har opsuget alt vandet.

Tag gryden af varmen og blendt til mos.


Sigt mel, bagepulver, natron i en skål.

I en anden skål røres sukker og smør sammen.

Rør æg, vaniljesukker, æblemos og lavendelblomster i.

Tilsæt de våde ingredienser til de tører og rør sammen.
Fordel i muffinforme og bages ved 200 grader i 20 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar