Denne cirtonmåne er bedre end den den man køber i supermarked da den ikke indeholder E-numre.
Ingredienser:
175g smør
175g sukker
3 æg
1 tsk bagepulver
Skalen af en citron
Sirup:
100g sukker
Saften af en appelsin
Saften af en citron
Glasur:
Flormelis
Saften af en citron
Pisk smør og sukker hvidt.
Tilsæt æggene et ad gangen.
Bland mel, bagepulver og citronskal i.
Hæld dejen i en smurt form og bag ved 175 grader i 1/2 til 1 time.
Sørg for at dejen er jævnt fordelt i formen.
Imens kagen bages laves sirupen
Sukker og saften af en citron og appelsin kommes i en gryde.
Ved svag varme smeltes sukkeret.
Når kagen tages ud af ovnen prikkes der små huller i kagen og hældes over.
Stop med at hælde sirup på når kagen ikke suger sirupen til sig.
Lad kagen køle af.
Lav glasuren af flormelis og saften af en citron.
Man kan tilsætte gul farve hvis man ønsker.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar