torsdag den 12. juli 2012

Espresso muffins

Kom til at putte for meget kaffe i, så de smager meget af kaffe.
Portion giver ca. 20 cupcakes.




Ingredinser:
4spsk pulver kaffe 
85g smør
85g sukker
1 spsk honning
2dl vand
225g mel
2spsk kakao
1tsk natron
3spsk mælk
1 æg

Forvarm ovnen på 200 grader.

Kom pulver kaffe, smør, sukker, honning og vand i en kasserolle og varm det forsigtigt op under omrøring, til sukkeret er opløst.
Brig det i kog og sænk varmen og lad det simre i 5 min.
Lad det afkøle.

Sigt mel og kakao i blandingen, når den er afkølet.

Opløs natron i mælken og hæld det i dejen.

Rør et æg i.

Fordel dejen i muffinformene og bag i 15-20 min.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar