Jeg havde en rest friske ingefær, som jeg i noget tid har ledt efter en opskrift, hvor jeg kunne bruge dem i.
Ingredienser:
350g mel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1-2 spsk frisk, fint revet ingefær (Jeg brugte 1 spsk, og de smagte kun lidt af ingefær)
200g sukker
125g smør
3/4 dl lys sirup
1 æg
Sigt mel, bagepulver og natron i en skål.
Skræl og riv ingefæren.
Kom ingefæren og sukker i melblandingen.
Nuller ingefæren i melen, så ingefæren ikke klumper sig sammen.
Varm smør og sirup langsomt op i en gryde.
Lad det køle lidt af.
Rør det i melet.
Ælt ægget i.
Rul dejen i små kugler og tryk dem flade på en bageplade.
Bag ved 180 grader i 5-10 min.
Lad dem køle af på en rist så de bliver sprøde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar