onsdag den 3. juli 2013

Fuldkorns kammerjunker

Sidste år bagte jeg almindelige kammerjunker, så i år ville jeg prøve at lave dem i en fuldkorns variant. 

Opskriften er fra Karolines kogebøger.

Man får så mange kammerjunker at man sagtens kan lave halvdelen om til biscotti, opskriften er kan findes her.


Ingredienser:
2 æg
150 g sukker
50 g smeltede smør
5 dl fuldkornsmel
1 tsk bagepulver
1/4 tsk sukker
 
Pisk æg og sukker.
Pisk smørret i.
Bland mel, bagepulver og salt.
Ælt melblandingen i de våde ingredienser.
Sæt dejen tildækkede i køleskabet i 1 time.
Rul dejen ud i 3 stænger og bag dem i en 175 grader forvarmet oven i 25 minutter.
Afkøl stængerne i 1-2 minutter og skær dem ud i 1 cm tykke skiver.
Bag skiverne i 15 minutter.
 
 


2 kommentarer:

  1. Dem vil jeg lave med ungerne. Tak for inspiration!

    SvarSlet
    Svar
    1. Kammerjunkerne smager lidt undeligt når de er lune så vent med at spise dem til de er helt kolde.

      Slet