tirsdag den 6. august 2013

Sukkerfri gulerodskage

Kagen blev ikke som jeg havde håbede, den blev nemlig utrolig lav og det ødelage min ide til hvordan den skulle pyntes. Jeg laved istedet for en flødeoste frosting en creme fraich glasur.  

Kagen er dejlig frisk. 




Kagen:
2 æg
Skal af 1/2 appelsin
Saft af 1 appelsin
Sødemiddel svarende til 65 g sukker
100 g hvedemel
25 g grahamsmel (det kan erstattes med hvedemel) 
1/2 tsk kanel
2 tsk bagepulver
50 g smør
6 mellem gulerødder 

Creme fraich glasur:
3 spsk creme fraich
Skal af 1 appelsin

Pisk æg, skal og saft af appelsinen.
Bland alle ingredienserne på når gulerod i dejen.
Riv gulerødderne.
Kom dejen i en smurt spring form.
Bag kagen i en 200 grader forvarmet oven i 45 minutter.
Afkøl kagen.

Lav glasuren ved at røre alle ingredienserne sammen.
Smør creme fraichen på den afkølede kage.
Pynt eventuelt kagen med tynde skiver gulerod.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar