tirsdag den 6. august 2013

Sukkerfri grahamssmåkager

Disse småkager er virkelig gode. 

Dejen er lidt porøs så når man skal flytte de udstukne småkager over på bagepapiret skal man være lidt forsigtig, hvis småkagerne er tynde. Når småkagerne er bagt er de lige så faste som almindelige småkager.




Ingredienser:
2 dl smør
Sødemiddel svarende til 2 dl sukker, dog må det ikke være flydende 
2 æg
2 tsk vaniljeessens
1 tsk citronsaft
2,5 dl hvedemel
4 dl grahamsmel
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt


Pisk smør og sødemiddel lyst og luftigt.
Tilsæt æg, vanilje og citron.
Bland hvedemel, grahamsmel, bagepulver og salt.
Bland melet i smørblandingen. 
Kom dejen i køleskabet i minimum 1 time.
Rul dejen ud og udstik figurer.
Bag småkagerne i en 175 grader forvarmet oven i 10-12 min.
Afkøl småkagerne på en rist.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar