Det var meningen at de skulle kunne vendes ud af koppen, men det kunne jeg ikke. Jeg tror at chokoladen gør dem for tunge. Pana cottaen blev derfor serveret i de kopper de var lavet i og jordbær purren blev serveret ved siden af.
Denne opskrift er en blanding af en masse forskellige opskrifter på pana cotta.
Pana cotta:
1/2 l piskefløde
1 vaniljestang
6 spsk sukker
4 blade husblas
100 g hvid chokolade (kan undværes)
Jordbærpure:
500 g jordbær
3 spsk sukker
3 spsk vand
Varm langsomt fløden op med vaniljekorn, stang og sukker.
Lad det koge ved svag varme under låg i ca. 15 minutter.
Udblød husblasen i kold vand i 10 min.
Smelt chokoladen.
Tag fløden af varmen og tag vaniljestængerne op.
Knu husblasen for vand og kom den i fløden med chokoladen.
Rør til husblasen er smeltet.
Hæld pana cottaen på forme som er skyllede med kold vand.
Jeg brugte små kaffe kopper.
Stil formene i køleskabet i min 4 timer, til de er faste.
Kog langsom jordbær, sukker og vand op og lad det simre i 3 min.
Mos eller blend purren.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar