Denne marmelade er bedre en dem jeg fik i USA da den smager af vindruer
Opskriften fandt jeg på best recipes.
Ingredienser:
1 pakke blå vindruer (500 g)
3 dl sukker
2 spsk gelatine
Mas vindruerne i en gryde.
Det er lettest at gøre det med hænderne.
Kom sukker i lad det simre i 25 minutter.
Si vindruerne fra.
Tilsæt gelatinen og kog marmeladen op et par minutter.
Hæld marmeladen på glas.
Hej Alice.
SvarSletVi lavede dennne skønne jam forleden, og den blev stjerne god! Super lækker opskrift og inspirerende blog.
Vi tilføjede en knsp. friskkværnet vanilje, dette gjorde den blot endnu bedre!
Ha' en dejlig fredag.
Mange madhilsner Kalorie Kaos
Hej Kalorie Kaos
SletJeg glad for at hører at i kan lide min blog :)
Jeg kunne godt forestille mig at marmeladen ville blive bedre med lidt vanilje.
Jeg har fået 5 kg (!) Drivhus vindruer af min far, jeg skal finde på noget andet at lave ud af dem end bare saft as usual :) for 5 kg marmelade bliver det nok ikke til, men hvad med vindrue kernerne?
SvarSletSkal man si kernerne fra?
SvarSlet