mandag den 18. juni 2012

Milky Way kage

Kage fra en af mine ynlings bøger "The Girl Who Chased the Moon". Bag i bogen er der 3 opskrifter på kager som er nævnt i bogen.



Kagedejen
8 Milky Way chokoladebare
256g smør eller margarine
256g sukker
4 æg
1/2 teske bagepulver
320g mel
1/4 l kærnemælk
128g pekannødder


Pisk æg og halvdelen af snøret cremet.
Tilsæt æg, bagepulver, mel, hakkede pekannødder og kærnemælk.
Smelt det sidste smør og Milky Wayen i en gryde.
Når det er smeltet hældes det i kage blandingen og blandes.
Kagen blandingen hældes i en smurt spring form, og bages i en forvarmet oven på 175 grader i 30-40 min.
Afkøl i 5 min og fjern fra formen og lad den afkøle helt.


Chokolade topping
320g sukker
128g kondenseret mælk (næsten en hel dåse)
128g smør eller margarine
170g chokolade
128g marshmallow creme (kan købes hos foodfromhome.dk)


Ved lav varme blandes sukker og kondenseret mælk.
Når en klump af blanding ikke opløses i et glas vand, tilsættes de andre ingridenser. 
Rør rundt indtil alt chokoladen er smeltet og derefter fjerne fra varmen.
Rør rundt til massen er afkølet. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar