Fra kogebogen ”Are You Hungry Tonight - Elvis Presly
kogebogen”
Ingredienser
1 ½ l olie
7 dl mel
½ dl sukker
1 tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt
3 æg
4 ½ dl mælk
1 tsk. Vaniljesukker
Kom olien i en friture eller gryde og opvarm.
Mel, sukker, bagepulver og salt sigtes i en skål og stilles til side.
I en anden skål piskes æggene tykke.
Mælk og vaniljesukker tilsættes og derefter de tørre ingredienser.
Dejen piskes til den er tyk, som pandekage dej.
Dejen hældes i en sprøjte pose, men en fryse pose kan også bruges. I posen kippes der en åbning.
Hold posen ind over olien og form cirkler med dejen.
Steg kun nogle få doughnuts ad gangen. Doughnutene steges i 1 ½ - 2 min på hver side. Tag eventuelt en op og prik med en pind og hvis pinden kommer ren ud er de færdige. Læg de færdige doughnut på køkkenrulle til afdrypning.
Mel, sukker, bagepulver og salt sigtes i en skål og stilles til side.
I en anden skål piskes æggene tykke.
Mælk og vaniljesukker tilsættes og derefter de tørre ingredienser.
Dejen piskes til den er tyk, som pandekage dej.
Dejen hældes i en sprøjte pose, men en fryse pose kan også bruges. I posen kippes der en åbning.
Hold posen ind over olien og form cirkler med dejen.
Steg kun nogle få doughnuts ad gangen. Doughnutene steges i 1 ½ - 2 min på hver side. Tag eventuelt en op og prik med en pind og hvis pinden kommer ren ud er de færdige. Læg de færdige doughnut på køkkenrulle til afdrypning.
Når de serveres kan man enten pynte dem med glasur eller
flormelis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar