Opskriften er fra bogen byens bedste brød og kager, det er en af de bedste kogebøger, jeg har købt, der er virkelig mange gode opskrifter på forskellige slags brød.
Ingredienser:
500 g fuldkorns hvedemel
1 tsk salt
1 tsk peber
5 tsk bagepulver
20 g fiberhusk og 1 dl vand (kan undlades)
1/2 tsk sennep
100 g smør
2 dl vand
1/2 dl mælk
100 g revet ost + ekstra til topping
150 g skinke
Oregano
Bland hvedemel, salt, peber, bagepulver, fiberhusk og sennep.
Rør det sammen med blødgjord smør.
Ælt mælk, vand, ost og skinke i.
Rul dejen ud så den er ca. 2 cm tyk og stik dem ud med evt. et glas.
Drys sconesene med ost og oregano.
Bag sconesene i en 200 grader forvarmet oven i 12-15 min til de er gyldne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar