onsdag den 1. maj 2013

Scones med skinke og ost

Da det er 1. maj, kommer min kæreste hjem til frokost så derfor, har jeg lavet frokost til os.
Opskriften er fra bogen byens bedste brød og kager, det er en af de bedste kogebøger, jeg har købt, der er virkelig mange gode opskrifter på forskellige slags brød.

Ingredienser:
500 g fuldkorns hvedemel
1 tsk salt
1 tsk peber
5 tsk bagepulver
20 g fiberhusk og 1 dl vand (kan undlades)
1/2 tsk sennep
100 g smør
2 dl vand
1/2 dl mælk
100 g revet ost + ekstra til topping
150 g skinke
Oregano


Bland hvedemel, salt, peber, bagepulver, fiberhusk og sennep.
Rør det sammen med blødgjord smør.
Ælt mælk, vand, ost og skinke i.
Rul dejen ud så den er ca. 2 cm tyk og stik dem ud med evt. et glas.
Drys sconesene med ost og oregano.
Bag sconesene i en 200 grader forvarmet oven i 12-15 min til de er gyldne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar