Mens jeg gik i gymnasiet var min mor i USA hvor hun købte nogle hjem til mig og jeg smagte dem for første gang. Da jeg selv var i USA for et par år siden havde jeg en halv kuffert med forskellige Pop Tarts med hjem.
Ingredienser:
2,5 dl fuldkorns hvedemel
1/2 spsk sukker
1/2 tsk salt
113 g smør
6 spsk kold vand
Marmelade (jeg brugte hindbær marmelade)
Glasur:
6 spsk flormelis
6 tsk vand
Krymmel
Bland mel, sukker og salt.
Skær smørret i tern.
Bland smørret med melblandingen, det er lettest at gøre det i en foodprocessor.
Hæld vand i og bland til dejen er sammenhængen.
Sæt dejen i køleskabet i en time.
Rul dejen ud og skær dejen ud i rektangler.
Fugt hjørnerne på rektanglerne med vand.
Læg en tsk marmelade på hver anden rektangel.
Læg de resterne rektangler oven på og mas kanterne sammen.
Bag Pop Tartsene i en forvarmet oven ved 175 grader i 30 min til de er gyldne.
Afkøl Pop Tartsene på en rist.
Når de er kolde laves glasuren og kommes på Pop Tartsene og der drysses med krymmel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar