Jeg var ved at lave bønne chokolade kage så jeg havde 50 g chokolade i overskud som kom i kagen.
Jeg brugte frostingen fra banan cupcaken, men alle typer frosting kan bruges.
Ingredienser:
25 g smør
150 g sukker
3 æg
100-150 g chokolade
5 rødbeder
1 tsk vaniljeessens
4 dl hvedemel
1/4 tsk natron
1/2 tsk salt
1/2 tsk kanel
1/2 tsk muskat
Chokolade frosting
Kog rødbederne i 1,5 timer til de er møre.
Hæld vandet fra rødbederne og afkøl rødbederne.
Flå rødbederne og skær toppen af.
Skær rødbederne i stykker og kom dem i en foodprocessor og blend.
Rør smør og sukker i.
Smelt smør og chokolade og kom i foodprocessoren.
Kom æggene i og blend til det hele er godt blandet sammen.
Bland alle de tørre ingredienser.
Rør de tørre og våde ingredienser sammen.
Fordel dejen i muffinforme.
Bag kagerne i en 190 grader varm oven i 30-40 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar