tirsdag den 19. november 2013

Rødbede cupcakes

Kagen smager ikke af rødbeder. Kagen er krydret pga de krydderier der er i. 

Jeg var ved at lave bønne chokolade kage så jeg havde 50 g chokolade i overskud som kom i kagen. 

Jeg brugte frostingen fra banan cupcaken, men alle typer frosting kan bruges. 




Ingredienser:
25 g smør
150 g sukker
3 æg
100-150 g chokolade
5 rødbeder
1 tsk vaniljeessens  
4 dl hvedemel
1/4 tsk natron
1/2 tsk salt
1/2 tsk kanel
1/2 tsk muskat

Chokolade frosting

Kog rødbederne i 1,5 timer til de er møre.
Hæld vandet fra rødbederne og afkøl rødbederne.
Flå rødbederne og skær toppen af.
Skær rødbederne i stykker og kom dem i en foodprocessor og blend.
Rør smør og sukker i.
Smelt smør og chokolade og kom i foodprocessoren.
Kom æggene i og blend til det hele er godt blandet sammen.  
Bland alle de tørre ingredienser.
Rør de tørre og  våde ingredienser sammen.
Fordel dejen i muffinforme.
Bag kagerne i en 190 grader varm oven i 30-40 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar