Dej:
25 g gær
2,5 dl vand
2 dl grahamsmel
1 tsk salt
3,5 dl hvedemel
(20 g fiberhusk + 1 dl vand) kan undlades
Pølser:
500 g hakket oksekød
1/2 løg
1 tsk sennep
1 tsk salt
1 tsk peber
2 tsk sennep
Lidt vand
Rør gæret ud i vandet.
Rør grahamsmel og salt i.
Ælt mel og eventuelt FiberHusk i.
Lad dejen hæve i minimum 30 minutter.
Rør alle ingredienserne til pølserne sammen.
Del dejen i 16 dele.
Form hver fars klump til pølser.
Del dejen i to.
Rul hver del ud som en cirkel på et mel dryssede bord.
Del hver cirkel i 8 stykker.
Læg en pølse på dej stykket og rul den sammen.
Sæt pølsehornene på en bageplade.
Rør sennep med vand så det bliver flydende.
Pensel pølsehornene med sennep.
Lad pølsehornene efterhæve i 15 minutter.
Bag pølsehornene i en 225 grader varm oven i 15-20 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar