tirsdag den 2. april 2013

Knækbrød

Jeg fik denne opskrift af min mor. I den originale opskrift skulle der 2,5 tsk salt i, så de var alt for saltede.

 

Ingredienser:
1 dl havergryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
3,5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 dl vand
1,25 dl olie

Rør havergryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen.
Rør olie og vand i dejen.
Dejen skal værer klistret.
Rul halvdelen af dejen ud mellem to stykker bagepapir.
Læg dejen på en bageplade og fjern det øverste lag bagepapir.
Skær dejen ud i firkanter med et pizzahjul.
Gør det samme med den anden halvdel af dejen.
Knækbrødene bages i en 200 grader forvarmet oven i 15 min.


2 kommentarer:

  1. Mine unger er vild med hjemmebagt knækbrød og det er så nemt at lave

    SvarSlet