Ingredienser:
100 g blødt smør
100 g flormelis
2 spsk pulver kaffe
4 spsk kogende vand
275 g hvedemel
Fyld:
50 g smør
175 g flormelis
2 tsk mælk
3 tsk vanilleessens
Pisk smør og sukker til det er lyst og luftigt.
Opløs pulver kaffen i det kogende vand.
Kom mel og kaffe i smør blandingen rør til en fast dej.
Det er lettest at bruge en håndmikser med dejkroge.
Rul dejen ud på et mel drysset bord.
Udsik dejen med en rund form.
Bag småkagerne i en forvarmet oven på 200 grader i 12 min.
Afkøl kagerne på en rist.
Pisk smørret til fyldet luftigt.
Tilsæt flormelis, mælk og vanille lidt ad gangen.
Smør fyldet på en småkagen og læg en anden småkag oven på.
Tak for en dejlig kage opskrift :-) Den skal jeg helt sikkert prøve at bage..
SvarSletJeg har lige bagt disse Chokolade brownies, så det må blive i morgen :-)