mandag den 29. april 2013

Kiksekage uden æg

Denne kiksekage er god, hvis man ikke har lyst til at bruge æg. Hvis man vil lave en med æg kan man finde opskriften her.
Jeg har kun lavet en halv portion, derfor er kiksekagen ikke så høj.


Ingredienser:
3 dl piskefløde
100 g flormelis
300 g mørkt chokolade
50 g smør
Vanilje kiks

Bring fløde og flormelis i kog.
Hak chokoladen og kom det i en skål med fløden.
Rør indtil alt chokoladen er smeltet.
Rør smørret i.
I en beklædt brødform lægges først et tyndt lag chokolade og derefter et lag kiks.
Dette fortættes der med indtil chokoladen er brugt.
Stil kiksekagen i køleskabet til dagen efter.


1 kommentar:

  1. Hej Alice,

    Det var dog en lækker kage, og det faktum at man ikke behøver bruge æg er dejligt. Så er den eneste fare ved denne kiksekage, kun afhængigheden af den ;-)

    Venlig hilsen
    Søren Pedersen
    www.madabc.dk

    SvarSlet