Bund:
4 dl nødder (jeg brugte hasselnødder)
10-15 stenfrie dadler
1 tsk groft salt
Fyld:
4 blade husblas
Saften af 2 citroner
4 dl græsk yoghurt
425 g kokosmælk
1 dl honning
2 spsk vanilje sukker
1/2 groft salt
Hindbærgele:
4 dl hindbær (man kan også bruge andre frugter, både friske og frosne)
Saft af 1 citron
1 spsk honning
4 blade husblas
Bund:Kom nødderne i en foodprocesser og hak dem fikt.
Kom resten af ingredienserne i foodprocessern og kør indtil det hænger samen.
Pres nøddeblandingen i bunden af en springform.
Fyld: Udblød husblassen i koldt vand i 8 minutter.
Rør græsk yoghurt, kokosmælk og vanilje sammen, smag evt til med vanilje sukker.
Knu vandet af husblassen og kom det i cirtonsaften.
Varm blandingen i microovnen til husblassen er smeltet, rør af og til.
Rør citronsaften i yoghurt blandingen.
Hæld fyldet oven på nøddebunden.
Kom cheese caken i køleskabet natten over.
Hindbærgele: Udblød husblassen i koldt vand i 8 minutter.
Kom hindbær,citronsaft og honning i en gryde.
Når blandingen begynder at tykne blendes den.
Knu vandet af husblassen og kom det i hinbærblandingen.
Hæld hindbærgelen over cheesecaken.
Kom cheesecaken i køleskabet i minimum 1 time.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar