Jeg havde en banan, der var blev for gammel, og var derfor ideelt til denne kage.
Ingridenser:
3 æg
1,5dl sukker
3,5dl mel
1 knsp salt
1 tsk bagepulver
3/4dl olie
2 bananer
1 tsk kanel

Pisk æg og sukker sammen.

Bland mel, saltog bagepulver og sigt i ægge massen.

Mos bananerne og rør i dejen.
Tilsæt olien.

Hæld dejen i en muffinform.
Bag ved 200 grader i 25min.
Ingridenser:
3 æg
1,5dl sukker
3,5dl mel
1 knsp salt
1 tsk bagepulver
3/4dl olie
2 bananer
1 tsk kanel
Pisk æg og sukker sammen.
Bland mel, saltog bagepulver og sigt i ægge massen.
Mos bananerne og rør i dejen.
Tilsæt olien.
Hæld dejen i en muffinform.
Bag ved 200 grader i 25min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar