mandag den 30. september 2013

Foodie Penpal - September

It's now time for Foodie Penpal.

It's been a funny month of Foodie Penpal when I got the spreadsheet I found out that the person how send me a Foodie Penpal parcel last month (Jessica) is the person I was going to send to this month. 
When I got my parcel from Laura I first found it funny that the box looked like the box I send last month, and then slowly realized that it was the same box. 


søndag den 15. september 2013

Pocky

Min veninde Christina holder fødselsdag i dag, så derfor har jeg lavet Pocky's til hende. 

Jeg har før lavet nogle fuldkorns Pocky's , hvor de fleste knækkede da jeg skulle overtrække dem med chokolade og de smagte heller ikke som de rigtige Pocky. De her har mere den rigtige smag, og dem der knækkede, var dem der var blevet tynde på midten.

Opskriften på disse Pocky fandt jeg på blogge cupcake project


mandag den 9. september 2013

Kanel knækbrød

I tirsdags så jeg den store bagedyst på DR1. En af deltagerne lavede et flettede kanel knækbrød, så jeg fik selv lyst til at lave et flettede knækbrød, min ide var at bruge teknikken på en anden typeknækbrød, men jeg kan virkelig godt lide kanel knækbrød. Efter at have rullet dej ud, skåret stimler og flettede et segment, var jeg blevet træt af at rulle ud og skære at jeg ville udstikke resten af dejen. 

Hvis man ikke vil stå og flette knækbrødet, skal dejen bare rulles tyndt ud, udstikkes og bages i 10-15 minutter.


Hotdog brød

Dette indlæg er uden billede da jeg var sikker på at jeg havde taget et billede af hotdog brødene, inden jeg spiste dem til aftensmad i går, men det havde jeg så alligevel ikke. Øv. Da min kæreste og jeg sad og spiste dem sad jeg og overvejet om jeg skulle tage et billede af dem med pølse, ketchup, remulade, sennep, løg og ristet løg, men det fik jeg ikke gjord.

Af denne opskrift fik jeg 4 hotdog brød.  

Fuldkorns boller bagt med bagepulver

Jeg fik 7 boller af denne opskrift.