tirsdag den 21. maj 2013

Ciabatta brød med focacia topping

Jeg kan ikke tage æren for dette brød, da ideen til  brødet kom fra min kæreste. Vi skulle bruge brød til nogle sandwich, og han syntes, at vi skulle bruge resten af vores durmmel og noget pizza mel i et brød, og pensle det med oliven olie og komme noget oven på.

Opskriften giver 2 brød.   

torsdag den 16. maj 2013

Ris pandekager

Ris pandekagerne er nogle gode mad pandekager. Jeg tror, at pandekagerne kan også bruges som dessert pandekager ved at tilsætte lidt vanilje sukker.


 

onsdag den 8. maj 2013

Appelsin og yoghurt is

Når der er varmt, er der ikke noget bedre en is.

Småkager med to ingredienser

Sunde og lette småkager.

Fuldkorns Pocky

Dette er en japansk kiks.

Mælkebøtte brød

Efter jeg i går var ude og samle mælkebøtter, hvilket resulteret i gule hænder og misfarvning af mine negle som ikke vil gå af, lavede jeg marmelade og brød af mælkebøtterne.

Brødet er sødt og luftige og mælkebøtterne er med til at give brødet en flot gul farve.

Mælkebøtte marmelade

Jeg tror ikke, det er, de fleste der tænker over, at mælkebøtter er spiselige. Men det er de, de fleste se jo nok bare mælkebøtter som ukrudt. I går var jeg ude i det gode vejr og samle mælkebøtter.

Jeg lavede både denne marmelade men også et brød, ud af de mælkebøtter jeg indsamlet.
Marmeladen er virkelig sød, og det kom egentligt bag på mig, da jeg havde en forestilling om, at mælkebøtter ville være syrlige.

onsdag den 1. maj 2013

Fuldkorns Pop Tarts

Jeg fik første gang kendskab til Pop Tarts da jeg så Gilmore Girls. Da man ikke kunne få dem i Danmark lavede jeg nogle selv. Den opskrift blev væk da jeg efter gymnasiet fik en ny computer og glemte linket, og jeg har ikke kunne finde en opskrift, der har været lige så siden.
Mens jeg gik i gymnasiet var min mor i USA hvor hun købte nogle hjem til mig og jeg smagte dem for første gang. Da jeg selv var i USA for et par år siden havde jeg en halv kuffert med forskellige Pop Tarts med hjem.

Scones med skinke og ost

Da det er 1. maj, kommer min kæreste hjem til frokost så derfor, har jeg lavet frokost til os.
Opskriften er fra bogen byens bedste brød og kager, det er en af de bedste kogebøger, jeg har købt, der er virkelig mange gode opskrifter på forskellige slags brød.

Grahamsboller med yoghurt